Ljusterapi

Ljusrummet är öppet under den mörka årstiden 1 oktober - 31 mars och har då följande öppettider:
Måndag - fredag 8.00 - 13.00.
Bokning kan göras på plats.

Ljusterapi 10 ggr + Färgterapi 4 ggr - Passa-på-pris: 700 kr!


Pris:
10-klipp: 500 kr
3 månader: 1200 kr

Ljusterapi har använts mer eller mindre i alla tider för att erhålla helande kraft och ökad vitalitet. Allt liv är beroende av solens ljus och det är ljusets specifika våglängder som ger oss den helande effekten.

Ljuset tas upp av ögonen och huden. Om vi inte får tillräckligt med ljus kan det hända att produktionen av sömnhormonet melatonin inte avstannar på morgonen och att kortisolproduktionen inte ökar.

Ljusstyrkan i vårt ljusrum är omkring 3000 lux vilket motsvarar dagsljus under en sommardag med lätt molnighet. Ett kontorsrum har jämförelsevis en ljusstyrka runt 300 lux.

I kombination med Singletsyre - Aktiverad luft
Under ljusbehandling kan du samtidigt andas singlettsyre (aktiverad luft) för att ytterligare öka ditt välbefinnande genom upplevelsen av ökad kraft och energi.

Genom att efterlikna naturen, när den bildar singlettsyre efter ett regn då den förenar soljus och fukt och därigenom skapar kraft och energi som möjliggör för växter att växa och förändras, kan vi på artificiell väg tillhandahålla sådan ”aktiverad luft”. Den extra energi som fukten får då syremolekylens valenselektron återgår till sitt ursprungstillstånd har visats sig kunna ge människor, djur och växter intressanta effekter.

Kom-i-kapp-rum

Behöver du en paus? En stund av lugn och ro? Ta 10 minuter och varva ned, nollställ, återhämta och ladda om inför nästa moment i din vardag. Med hjälp av bland annat lugn och rofylld musik i alfavågsnivå och Proteusglasögon kan du hos oss på en kort stund helt enkelt komma i kapp!

Öppet måndag och onsdag 13 - 20, under perioden 1 oktober - 31 mars.